Bedrijfsfinanciering nodig? Wij werken samen met dé specialist.

Investeren en groeien is de droom van veel ondernemers. Maar hoe financier je dat en hoe verloopt zo’n traject?

Banken, crowdfund platforms, vastgoedfinanciers, groeifondsen, fintech bedrijven, factoring- en leasemaatschappijen; de financieringsmogelijkheden voor het MKB waren nog nooit zo ruim. Maar welke oplossing van welke aanbieder past er bij de plannen van jouw onderneming? Elke dienst heeft immers zijn eigen voordelen, voorwaarden, aanvraagproces en prijskaartje.

Wij brengen je graag in contact met Pepijn Alkemade van Financieringsgilde Rotterdam.
“Iedere vorm van financieren heeft zijn eigen kenmerken. Het is belangrijk goed de voorwaarden te lezen en de contracten te analyseren. Wij hebben ons al verdiept in die kleine lettertjes en weten wat past. Of juist niet. En omdat wij als collectief onderhandelen, kunnen we vaak mooie kortingen bieden. Dat alles bij elkaar maakt het verschil.

Heb jij een bedrijfsfinanciering nodig om je ondernemingsdoelen te realiseren en je bedrijf vooruit te helpen naar het volgende stadium. Bijvoorbeeld door het aannemen van personeel, het financieren van een grote opdracht of een nieuw bedrijfspand? Neem dan contact met ons op.


Bovenstaand nieuwsbericht is gepubliceerd op 15-06-2022. Dit bericht is met veel zorg en aandacht samengesteld. Desondanks kunnen wij niet volledig instaan voor de correctheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.
Maak een afspraak met ons om de meest recente informatie te ontvangen.


Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie