De cyberverzekering

Een cyberverzekering beschermt bedrijven tegen financiële verliezen die ontstaan als gevolg van cyberaanvallen. Bijvoorbeeld als gegevens digitaal worden gestolen, of wanneer een systeem door hackers ontoegankelijk wordt gemaakt.

Helaas steeds vaker noodzaak

Cybercriminaliteit is helaas aan de orde van de dag. Steeds meer bedrijven worden erdoor getroffen, met als mogelijke gevolgen:

  • financiële verliezen door datalekken
  • bedrijfsonderbrekingen
  • aansprakelijkheid door cyberincidenten

Een cyberincident kost een bedrijf erg veel geld. En toch nemen veel bedrijven niet de nodige voorzorgsmaatregelen en verzekert lang niet elk bedrijf zich tegen cyberschade.

De afgelopen jaren zijn een aantal cyberaanvallen uitgebreid in het nieuws geweest. Een van de grootste aanvallen trof een klant van ons kantoor. Op ons advies heeft hij enkele jaren geleden een goede cyberverzekering afgesloten. Met de praktische hulp vanuit de verzekeraar, onze bemiddeling daarbij én de schade-uitkeringen die op deze polis gedekt zijn, is deze klant bijzonder tevreden.

Brochure met tips

Het kan ook jouw bedrijf overkomen. In deze brochure lees je waarom het zo belangrijk is om je te beschermen tegen cybercriminaliteit én hoe je dat doet. Je vindt in deze brochure voorbeelden, tips, kosten van cybercriminaliteit en wat een goede cyberverzekering voor jou kan betekenen. De brochure geeft algemene informatie; ons advies is uiteraard maatwerk.

We hebben ook een kort filmpje op je verder te informeren.

Offerte

Wij maken graag een offerte voor een passende cyberverzekering. Neem contact op met ons kantoor, dan kijken we samen hoe jouw bedrijf cyberrisico’s het beste kan minimaliseren.

Maak een complete hypotheekbegroting
meer informatie
Wat gaat de hypotheekrente doen? Stijgen of dalen?
meer informatie
Hypotheek oversluiten. Wat levert dat op?
meer informatie